2014. augusztus 5., kedd

Sportruházat a Lidlből? – IGEN


Mivel heti rendszerességgel lejárok az edzőterembe elengedhetetlen, hogy olyan sportruházatot válasszak, amely nem hátráltat a feladatok elvégzésében.  Egyik nap a kezembe akadt egy Lidl újság és nagy meglepetésemre pont a Crivit Sports márkájú sportruházati termékeket reklámozta az aktuális lapszám. Mondanom sem kell hogy azonnal lecsaptam egy sporttopra  és egy futónadrágra is.


Biztosan sokan felteszitek a kérdést, hogy sportruházat a Lidlben, mégis milyen lehet? Állíthatom, hogy van olyan jó, mint a drágább márkák termékei, annyi különbséggel, hogy a Crivit Sports edzőruháknak az ára darabonként nem haladja meg a 2000 forintot sem.


A futónadrág gyorsan száradó anyagból készült, 92%-ban poliészter, amelyben TOPCOOL szálak is vannak, ezek az optimális nedvességszabályozásért felelnek. Emellett pedig 8% elasztánból készült, amely LYCRA SPORT szálat is tartalmaz, ez a kellemes viseletet és a nagy mozgásszabadságot biztosítja. A felsőről ugyanezek mondhatóak el, mint a nadrágról, annyi különbséggel, hogy ebben légáteresztő MESH betétek is vannak.


Én meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel, hogy ha ti is szívesen hordanátok a Crivit Sports termékeit, akkor minél hamarabb nézzetek be a hozzátok legközelebb eső Lidlbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése